Conference League

Εφιαλτικό ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ - «Καταιγίδα» της Σάμροκ Ρόβερς επί της Λαρν

Ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε μία σοκαριστική εντός έδρας ήττα από τη Μπάνια Λούκα (1-0), ενώ η Σάμροκ Ρόβερς έπνιξε τη Λαρν με τεσσάρα (4-1) για το Conference League.

Σπουδαίες αναμετρήσεις μας επιφύλασσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Conference League με πολλά γκολ και θέαμα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, όμως δέχθηκε μία πικρή ήττα από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (1-0) με τους Κύπριους να μένουν μόλις με έναν βαθμό σε αυτά τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα η Σάμροκ Ρόβερς ταξίδεψε έως τη Βόρεια Ιρλανδία και με μία μυθική εμφάνιση φόρτωσε με τέσσερα γκολ τη γηπεδούχο Λαρν (4-1).

Στην Κύπρο η Μπόρατς κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρων την ευκαιρία που βρήκε. Στο 63ο λεπτό ο Σάβιτς με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Μπέλετς, με τον Αυστριακό να κάνει το 1-0 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.



Ο ΑΠΟΕΛ όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης με το παιχνίδι να μένει κολλημένο στο 1-0, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του διαιτητή.

Την ίδια ώρα η Σάμροκ Ρόβερς με μία καταιγιστική εμφάνιση έλιωσε τη Λαρν μέσα στην έδρα της.

Την αρχή στο σκοράρισμα έκανε ο Μπερνς μόλις στο 3ο λεπτό εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 24ο λεπτό ο Κένι με τρομερή κεφαλιά νίκησε τους πάντες στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 μετά το πέρασμα της μισής ώρας στο ματς με τον Κόσγκροβ να στέλνει άθελα του την μπάλα στην εστία της ομάδας του με αυτογκόλ.

Στην επανέναρξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό η Λαρν μπήκε και πάλι στο ματς με τον Γκάλαχερ να μειώνει με ένα υπέροχο συρτό σουτ σε 3-1, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, διότι ο Μπούρκ στο 54’ εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» από τα όρια της περιοχής για το τελικό 4-1, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν τρεις βαθμούς στο σακούλι και να φτάνουν τους συνολικά τέσσερις σε αυτά τα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Βίκινγκουρ-Σερκλ Μπριζ 3-1
ΑΠΟΕΛ-Μπόρατς 0-1
Τσέλιε-Μπασακσεχίρ 5-1
Τζουργκάρντεν-Γκιμαράες 1-2
Γάνδη-Μόλντε 2-1
Χαρτς-Ομόνοια 2-0
Γιαγκελόνια-Πετροκούμπ 2-0
Λάρνε-Σάμροκ Ρόβερς 1-4
Παναθηναϊκός-Τσέλσι 1-4
Ράπίντ Βιέννης-Νόα 1-0
Σεν Γκάλεν-Φιορεντίνα 2-4
Μπέτις-Κοπεγχάγη (22:00)
Ελσίνσκι-Ντιναμό Μινσκ
Μλάντα Μπόλεσλαβ-Λουγκάνο
Πάφος-Χάιντενχαϊμ
Ολίμπια-ΛΑΣΚ
TNS-Αστάνα
Μπάτσκα Τόπολα-Λέγκια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x